Norrlidsvägen 44

KALMAR

Fin tvårumslägenhet med inglasad balkong

Välkommen till en rymlig, ljus och mycket trevlig tvårumslägenhet med inglasad balkong. Stort hemtrevligt kök med öppen planlösning mot hallen. I den rymliga hallen finns en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är ljust och fräscht och är helkaklat och har förutom wc, handfat och vattenburen handdukstork, ett hörnbadkar. Även sovrummet är stort och här finns plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med sol hela eftermiddagen och in på kvällen. Inom området finns lekplatser och fina innergårdar. Här bor man med närhet till natur, motionsstråk och badplatser samt är det nära till Hansa city, skola/förskola, golfbana, vårdcentral och mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter in till centrum. Varmt välkomna att boka tid för visning!

Fakta

Utgångspris
670 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

4 470 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

187 049 kr

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

63.5 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1973

Övrigt

Budgivning. Lennart Mäklare använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas. Undersökningsplikt Köparens undersökningsplikt omfattar hela lägenheten. Köparen ska erlägga handpenning med 10 % av köpeskillingen vid köpekontraktets undertecknande. Resterande köpeskilling skall erläggas på tillträdesdagen. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

4 470 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV via Tele2 grundutbud samt bredbandsuppkoppling via Telenor.

Indirekt nettoskuldsättning

187 049 kr

Balkong, uteplats och bilplats

Inglasad balkong.

Parkering finns att hyra (separat kö till samtliga platser).

Tv

Föreningen är ansluten till kabel TV och har avtal med Telenor för bredband och telefoni.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 6/2 2020

Klass

E

Drift per år

Elförbrukning

4 800 kr

Summa

4 800 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1973

Övriga byggnader

Gemensam gårdstvättstuga

Förening

Namn

Riksbyggen BRF Kalmarhus nr 20.

Organisationsnr

732400-3305.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra.

Renoveringar

Fönsterbyte 2012-2013 Dörrbyte 2016 Tvättutrustning 2017 Frånluftsfläkt undercentral Staket 2017 Ny kallvattenledning 2018 Byte värmekulvert 2018 Byte utebelysning 2018 Nya fjärrvärmeväxlare 2019 Lyft balkonger 2019 Garage och P-platser 2020 Målning förråd 2021.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Tele2 för kabel-TV och Telenor för bredband och telefoni.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

171 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder